14 Ekim 2016 Cuma

Wargasm FEST 2016 Ⓐ // Peyote Nevizade - 12.11.2016

Taksim'in ölüme terkedilişinin ardından sonra uzaklaşan insanları tekrar biraraya getirmek için ve Wargasm Kolektif'in yeniden toparlanması adına geri dönüş ve dayanışma konseri niteliğinde bu festival herkese moral olacak.
Wargasm'ın kuruluşunun 10. yılına çok az zaman kala lokal gruplarımızla 12 Kasım Cumartesi günü Peyote Nevizade'de buluşuyoruz.

REPTILIANS FROM ANDROMEDA (No Wave / Garage Punk)
Aybike Çelik Özbey ve Gitar'da Tolga Özbey (Rashit)'den kurulu, Garage/no wave grubu olarak 2013'den beri İstanbul merkezli olarak yaptığı kayıtları yurtdışında Amerika ve İngiltere'de yayınlıyor. 4 EP ve 1 uzun çalarları yayınlandı.
Grubun sahne çalışmaları için Taylan Turan (Toz ve Toz) davulda ve bass gitarda ise Merve Ertuğrul var.
https://www.facebook.com/reptiliansfromandromeda
https://soundcloud.com/andromedareptilians

REKTAL TUŞE (Grindcore)
2009'dan bu yana iki demo iki split ve bir EP ile Ankara semalarında grindcore icra eden ekip, yeni transferleriyle ivme kazanarak grindcore mevzuatında yoklama almaya hazırlanıyor.
https://rektaltuse.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/rektaltuse

POSTER-ITI (Punk Rock/Hardcore Punk)
2003 yılında Taksim, İstanbul'da kurulan Poster-iti yıllardır şanssızlık eseri birçok kez kadro değişikliği geçirmiş olsada yoluna hızını kesmeden devam etmektedir. 2005 yılında ilk kadroyla yayınlanan "Sarı Çizgiyi Geçmeyiniz" demo albümündeki '77 punk rock/Oi! etkileri, 2006 yılındaki vokal değişikliğiyle yerini 80'ler etkili çiğ punk rock müziğine bırakmıştır.
Türkiye'de neredeyse 2000'ler başından beri grupların icra etmekten vazgeçtiği çarpıtılmamış punk rock müziği, politik ve %100 DIY tavrıyla kendini günümüz içi boş sözüm ona punk oluşumlarından sıyırmıştır.
https://poster-iti.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/posteriti/

CEMİYETTE PİŞİYORUM (Punk Rock/Ska)
Cemiyette Pişiyorum, 90'ların sonlarına doğru tozlu Beyoğlu pasajlarının alt katlarında gelişen sahaf kültürünün bir uzantısıdır. Temsil ettiği değerler,yalnızca müzikle sınırlı değildir. 90'ların ortalarından itibaren içinde bulundukları alt kültür tarafından şekillenen tüm olguları barındırır. Yaptıkları fanzinlerden derlenmiş "gerçek" hikâyeler,ana temayı oluşturur. 2015 kadrosu Tolga Saygılı, Ali Özdemir ve Ali Trak şeklindedir. Beste grubudur. Kavır yapmaz.
https://www.facebook.com/cemiyettepistim

TOZLU KASET (Hardcore Punk)
2012 yılında İstanbul’da Standback elemanları tarafından kurulan Tozlu Kaset, karmaşık toplum problemleri ve politik yalanları baz alarak eski usül hardcore icra etmektedir. Şimdiye dek bir demo albüm, iki adet EP'si bulunan TK, son olarak 'Gitmek Lazım Buralardan' EP'sini 2015 yılında yayınlamıştır.
https://www.facebook.com/tozlukaset
https://www.youtube.com/watch?v=vfz2aELCPRk

HEDONISTIC NOISE (Punk Rock/Grunge)
Nisan 2016'nın başında İstanbul'da kurulmuş punk, hardcore punk ve grunge harmanlamasıyla müzik yapmaya çalışan 3 insandan oluşmuş grup 11 parçalık prova kayıtlarından oluşan "Masturbation" isimli demo albümünü kaydedip internet üzerinden yayınlamıştır. Basit, tekrarlayan gitar riffleri ve vur-geç sözlerle müzik yapan üç insan benzer tarzlardaki gruplarla kendi düzenlediği sahnelerine devam etmektedir.
https://www.facebook.com/HedonisticNoise
https://hedonisticnoise.bandcamp.com/

PADME (Skate Punk)
İnandıkları ilkeler üzerinden müzik yapan Axmed, Toprak ve Orhan'ın ortak çabalarının neticesinde, 2015 yılının Nisan ayında İstanbul'da kuruldu. Enerji dolu parçaları, eğlenceli sahneleri olan bu üç ateşli genç, ilk EP çalışmaları olan "Re-Vizyon"u geçtiğimiz haftalarda dijital olarak piyasaya sürdü. PADME, Lagwagon, Pennywise, Millencolin, NUFAN gibi hızlı, melodik punk rock tutkusunu, ateşini ve çılgınlığını İstanbul'da yaşatıyor...
https://www.facebook.com/padmeband0233
http://www.padmeband.com/


KAPI AÇILIŞ/DOORS OPEN: 21:00
GİRİŞ/ENTRANCE: 15TL

Adres/Directions

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir: