24 Ağustos 2016 Çarşamba

THE AYILAR • POSTER-ITI • OFISBOYZ @ Cosmos Taksim // 01.10.2016

Fuck Your Fashion ve Wargasm Kolektif İftiharla Sunar:

2003 dönemi Taksim çıkışlı punk/oi! grupları The Ayılar, Poster-iti ve Ofisboyz ilk kez üçü aynı konserde biraraya gelecek! Tüm eski dostları ve bu ana şahitlik etmek isteyen herkesi bekliyoruz!

THE AYILAR (Street Punk/Oi!)
Klasikleşmiş Traditional Oi! müziğini daha hareketli Street Punk`la karıştıran ve kendi yorumlarını katan grup bugüne kadar şehir içi ve şehir dışında sayısız konserlerde yer almıştır. Türkçe sözlü beste çalan AYILAR; ezberci sistem karşıtı,kalıplaşmış,kitaplardan ve dergilerden alınmış temalar içermez. Kendilerine ait 1 tavır ve anlatım tarzına sahiptirler.Sokakların sert ve çiğ havasını sözlerinde ve müziklerinde hissettirirler.
https://www.facebook.com/TheAYILAR/

POSTER-ITI (Hardcore Punk Rock)
2003 yılında Taksim, İstanbul'da kurulan Poster-iti yıllardır şanssızlık eseri birçok kez kadro değişikliği geçirmiş olsada yoluna hızını kesmeden devam etmektedir. 2005 yılında ilk kadroyla yayınlanan "Sarı Çizgiyi Geçmeyiniz" demo albümündeki '77 punk rock/Oi! etkileri, 2006 yılındaki vokal değişikliğiyle yerini 80'ler etkili çiğ punk rock müziğine bırakmıştır.
Türkiye'de neredeyse 2000'ler başından beri grupların icra etmekten vazgeçtiği çarpıtılmamış punk rock müziği, politik ve %100 DIY tavrıyla kendini günümüz içi boş sözüm ona punk oluşumlarından sıyırmıştır.
https://poster-iti.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/posteriti/

OFISBOYZ (Oi!/Punk/Hardcore)
2003 yılında ses çıkarmaya başlayan İstanbul’lu Oi! Streetcore grubu Ofisboyz; 2005 yılından itibaren aktif olmaya başlayarak yerli skinhead sahnemizin öncülerinden biri haline gelmiştir. Yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda konser veren ve birçok toplama ve split albümde yer alan grup, 2009 yılında çıkardıkları “Bosphorus Pride” albümünün ardından 2015 yazında çıkardıkları “Scarves Over Ties” single’ı ile gürültünün dozunu yeniden artırmaya başladı!
https://ofisboyz.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ofisboyz

KAPI AÇILIŞ/DOORS OPEN: 20:00
ÜCRET/ENTRANCE: 15TL

Adres / Directions

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir: