8 Ocak 2017 Pazar

Poster-iti • Sabotage • The Ayılar // Peyote Nevizade (05.02.2017)


POSTER-ITI
2003 yılında Taksim, İstanbul'da kurulan Poster-iti yıllardır şanssızlık eseri birçok kez kadro değişikliği geçirmiş olsada yoluna hızını kesmeden devam etmektedir. 2005 yılında ilk kadroyla yayınlanan "Sarı Çizgiyi Geçmeyiniz" demo albümündeki '77 punk rock/Oi! etkileri, 2006 yılındaki vokal değişikliğiyle yerini 80'ler etkili çiğ punk rock müziğine bırakmıştır.

https://poster-iti.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/posteriti/

SABOTAGE
Geçen sene İstanbul'da kurulan, eski-Frankenstein'ın iki elemanının da dahil olduğu,çiğ sound'u ile eski usul hardcore/punk müziğini net bir şekilde ortaya koyan Sabotage ilk demo kaydının ardından ilk albümü "Rotting System" ı bandcamp üzerinden geçtiğimiz aralık ayında yayınladı.

https://www.facebook.com/sabotageistanbul
https://sabotagepunkhc.bandcamp.com/

THE AYILAR
Klasikleşmiş Traditional Oi! müziğini daha hareketli Street Punk`la karıştıran ve kendi yorumlarını katan grup bugüne kadar şehir içi ve şehir dışında sayısız konserlerde yer almıştır. Türkçe sözlü beste çalan AYILAR; ezberci sistem karşıtı,kalıplaşmış,kitaplardan ve dergilerden alınmış temalar içermez. Kendilerine ait 1 tavır ve anlatım tarzına sahiptirler.Sokakların sert ve çiğ havasını sözlerinde ve müziklerinde hissettirirler.

https://www.facebook.com/TheAYILAR/


KAPI AÇILIŞ/DOORS OPEN: 20:30
GİRİŞ/ENTRANCE: 15TL

Adres/Directions

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir: