12 Mart 2015 Perşembe

ENRAGED MINORITY (Almanya) + THE AYILAR (TR) + METH SHOP BOYZ (TR) 06.04.2015 @ Peyote Nevizade, Istanbul


ENRAGED MINORITY (Almanya) (Street Punk/Oi!)

ENRAGED MINORITY, street punk'ı olması gerektiği gibi temsil ediyor: klasik Oi!, hardcore punk ve biraz da ska ve rock'n'roll etkilerini güçlü bir şekilde harmanlıyor... 
2007 sonbaharında Baden/Almanya'da kurulan topluluk, Avrupa genelinde 100'ü aşkın konser vermiştir. 2010 yılındaki ilk albümlerinin ardından, Streets of Range ve efsanevi İngiliz Oi! grubu The Oppressed ile split kayıtlar yayınlamışlar, 2014 yılında 'Antitude' isimli son albümleri ile geri dönüş yapmışlardır. Grubun müziği ilk dönem Rancid ile sıkça karşılaştırılmaktadır.




#########


THE AYILAR (TR) (Street Punk/Oi!)

Klasikleşmiş Traditional Oi! müziğini daha hareketli Street Punk'la karıştıran ve kendi yorumlarını katan grup bugüne kadar şehir içi ve şehir dışında sayısız konserlerde yer almıştır....Türkçe sözlü beste çalan AYILAR; ezberci sistem karşıtı,kalıplaşmış,kitaplardan ve dergilerden alınmış temalar içermez. Kendilerine ait bir tavır ve anlatım tarzına sahiptirler. Sokakların sert ve çiğ havasını sözlerinde ve müziklerinde hissettirirler.




#########


METH SHOP BOYZ (TR) (Raw Hardcore Punk / Power Violence)

Meth Shop Boyz hepsi bir diğerinden kötü fikirlere sahip bir kaç adamın Kadıköy'de 2013'ün bir akşamında tetikledikleri bir çiğ hardcore punk grubudur.



#########

Konser başlangıç: 22:00

Giriş ücreti: 15TL

ETKİNLİK SAYFASI // EVENT PAGE:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir: